SLAJER DOO

2008. godine osnovano je preduzeće sa idejom da se tržištu Srbije i regiona ponude potrošni delovi kočionog sistema najvišeg kvaliteta. Saradnja je započeta sa PAGID GmbH, a 2011. godine potpisan je ekskluzivni ugovor sa GALFER SL iz Španije sa kojim delimo istu filozofiju poslovanja.

PROIZVODI

Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda nudimo vanserijski kvalitet kočionih pločica i diskova od standard kvaliteta preko sport linije namenjene zahtevnijim vozačima do kvalitetnih trkačkih komponenti dokazanih na stazama i trkalištima širom sveta, u raznim klasama.

ZAPOSLENI

Stručni i iskusni zaposleni u kompaniji Slajer d.o.o. stoje Vam na raspolaganju po pitanju tačnog definisanja potrebe i kvaliteta delova koji će zadovoljiti i najzahtevnije kočione sisteme i najzahtevnije vozače.

POSTANITE NAŠ DILER

Slajer doo, ekskluzivni distributer GALFER-a za Srbiju pruža priliku zainteresovanim pravnim licima da postanu dileri kočionog prograna GALFER. Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na e-mail adresi office@slajer.co.rs ili nam pišite na kontakt stranici.